Oorpluggen

Sorteer op:
Pagina
Oorpluggen | Diverse maten óf op maat gemaakt! | Delftechniek

Oorpluggen

Harde geluiden kunnen het gehoor beschadigen, maar tegelijk is onderlinge communicatie op het werk belangrijk om veilig en in een goede sfeer te werken. Oordoppen zijn voor deze situatie de de juiste oplossing! Deze dempen alleen de geluiden die boven de kritische waardes uitkomen. U kunt elkaar gewoon verstaan en in veilige omstandigheden uw werkzaamheden uitvoeren. Bij Delftechniek vindt u oorpluggen die u na één keer weggooit maar ook exemplaren die u vaker kunt gebruiken. Bij onze productinformatie geven wij niet alleen de dempingswaarde aan maar ook het doel en de werkzaamheden waarvoor de oorpluggen gemaakt zijn.

 

Oorpluggen op maat

Otoplastieken is de gangbare term voor gecertificeerde oorpluggen op maat. Dit type gehoorbescherming is volledig gepersonaliseerd en exact afgestemd op de vorm en de grootte van uw gehoorgang. Bij Delftechniek heeft u een ruime keuze uit diverse filtersets die zijn opgesplitst per beroepsgroep. Indien nodig kunt u daarvan meerdere varianten bestellen. Maak eenvoudig online een afspraak voor uw oorpluggen op maat en laat uw otoplastieken aanmeten! Uw oren zijn maximaal beschermd, maar u kunt ook gewoon gesprekken voeren zonder te hoeven vragen: wat zegt u?

 

Oorpluggen kopen

Delftechniek is dé webshop om uw professionele oorpluggen te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in beschermende werkkleding en andere oplossingen voor veilig werken. In ons ruime assortiment vindt u bijvoorbeeld ook oogbescherming zoals een lasbril of lashelm. Bij ons kunt u praktische oorpluggen bestellen met of zonder koord. Wij hebben diverse topmerken zoals Ear en Honeywell in ons brede aanbod. Wilt u liever oorkappen in plaats van oorpluggen kopen? Ook dan kunt u terecht bij onze webshop. De medewerkers van onze klantenservice geven u graag meer informatie over onze producten!