Sorteer op:
Oxxa® Officiershandschoen 11-418 mt 8

Vanaf

Oxxa Handschoen X-Cut Flex IP 51-705 Mt

Vanaf

Oxxa Werkhandschoenen X-Frost 51-860 Zwart/Grijs

Vanaf

Oxxa® Werkhandschoenen E-mission Prime Cut D 52-750
Oxxa® Werkhandschoenen E-mission Prime Cut D 52-750

Vanaf

Oxxa® E-mission Flex 52-200 Werkhandschoenen
Oxxa® E-mission Flex 52-200 Werkhandschoenen

Vanaf

Oxxa E-nature Top Grip 52-050 Werkhandschoenen
Oxxa E-nature Top Grip 52-050 Werkhandschoenen

Vanaf

Portwest Werkhandschoen A271 Anti Impact Grip Geel

Vanaf

Oxxa® Tropic Comfort 11-461 Handschoenen

Vanaf

DELTAPLUS Handschoen Venicut52

Vanaf

Oxxa Handschoen Tropic Wit

Vanaf

Oxxa Werkhandschoen Protector 14-705 Zwart/Grijs

Vanaf

Ansell Werkhandschoen HyFlex 11-800

Vanaf

Showa Werkhandschoen 370 Grip Wit Nylon/nitril

Vanaf

Oxxa Werkhandschoenen 14-086 PU-Flex

Vanaf

Oxxa Handschoenen PU-Flex Nylon Wit

Vanaf

. Werkhandschoen Powergrab Premi Um Latex Gecoat

Vanaf

Showa Werkhandschoen Gp-Kv1 Kevlar

Vanaf

Showa Werkhandschoen S-tex Kv3 Zwart Kevlar

Vanaf

Oxxa Handschoen M-Grip

Vanaf

Oxxa Werkhandschoen Worker 11-441 Nappa Leer Tropic Cat.2 Grijs/Blauw

Vanaf

Oxxa® Officiershandschoen 11-418

Vanaf

Kcl Werkhandschoen Verochem 754 Ni Tril 32cm Cat.3

Vanaf

Uvex Werkhandschoen Impact1 Snijklasse 5 Mechanic

Vanaf

Showa Werkhandschoen S-tex581 Snijbestendig  Snijlevel E. Grijs

Vanaf

Pagina
Werkhandschoenen | Veiligheid in de vingers! | Delftechniek

Werkhandschoenen

Als u uw werk eenmaal goed in de vingers heeft, wilt u uw handen uiteraard zo goed mogelijk beschermen. Daarvoor komen genormeerde werkhandschoenen goed van pas. Kies uit diverse materialen en modellen in ons ruime assortiment. Zo kunt u uw uitrusting perfect aanpassen op uw specifieke werkzaamheden. Bestel werkhandschoenen van SafeWorker, Showa, Ansell en vele andere merken bij Delftechniek. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Werkhandschoenen disposable

Sommige beschermingsmiddelen gebruikt u maar één keer. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze werkhandschoenen die als disposable (wegwerp)worden bestempeld. U kunt kiezen uit varianten van latex, nitril en polyester. Modellen van dit laatste materiaal worden veelal gebruikt door dierenartsen. Latex exemplaren vinden vaak hun toepassing door medici en voldoen bovendien aan de food norm. Tot slot bieden nitril werkhandschoenen met het disposable kenmerk extra grip en zijn tweezijdig draagbaar. Ze voorkomen de nare effecten van een latexallergie en zijn ideaal voor de autoindustrie.

 

Werkhandschoenen leer

U zit goed bij Delftechniek als u naar hoge kwaliteit werkhandschoenen van leer op zoek bent. Onder andere modellen die bestemd zijn voor gebruik bij laswerkzaamheden (EN407) bestelt u bij ons. Ejendals, Weldsafe en M-Safe is slechts een handjevol van de grote namen die u in ons uitgebreide aanbod tegenkomt. Ook voor de bescherming van uw ogen hoeft u niet verder te zoeken. Bekijk hiervoor onze grote collectie veiligheidsbrillen, die u eenvoudig met uw werkhandschoenen van leer kunt meebestellen.

 

Werkhandschoenen chemisch bestendig

Neem geen enkel risico en gebruik bij het hanteren van gevaarlijke goederen werkhandschoenen die chemisch bestendig zijn! U heeft bij Delftechniek onder andere de keuze uit olie- en vetbestendige pvc gecoate modellen die aan de EN 420, EN 388 (4121) en EN 374 normen voldoen. Op onze website staat uitgebreid beschreven waarvoor onze beschermingsmiddelen kunnen worden toegepast. Ook beschermmouwen zijn bij ons volop aanwezig. Bestel ze samen met onze werkhandschoenen die chemisch bestendig zijn voor optimale veiligheid op de werkvloer.

 

Delftechniek Werkhandschoenen groothandel

Om ieder risico in uw vak voor te zijn, kijkt u in het uitgebreide assortiment van Delftechniek. Onze werkhandschoenen groothandel is zeer toereikend om uw handen en armen volledig te beschermen tegen hitte, kou en andere kwetsuren (EN 407, EN 511 en EN 388) . Ook uw longen blijven volledig intact als u onze ademhalingsbescherming toepast. Bovendien wilt u natuurlijk dat uw voeten goed beschermd worden en dat u comfortabel kunt lopen tijdens uw werkzaamheden. Daarom vindt u de beste werkschoenen bij Delftechniek! De werkhandschoenen uit onze groothandel kunt u eenvoudig samen met ons hoogwaardige schoeisel aanschaffen.

Bezig met laden...