Sorteer op:
Sika Veiligheidsklompen Comfort 29 S3 Zwart

Vanaf

Strövels Klomp dichte hiel 304 Onbeveiligd

Vanaf

Sika Klompen Klomp Dichte Hiel 88 Flex S2

Vanaf

Sika Klompen Klomp dichte hiel 883 FLEX S3

Vanaf

Sika Klompen Klomp dichte hiel 101 S3

Vanaf

Sika Klompen Klomp Dichte Hiel 885 FLEX LBS MT 35 WHI S2

Vanaf

Strövels Klomp dichte hiel FLEX 933 Onbeveiligd

Vanaf

WOCK MEDISCHE KLOMP STERI-TECH WIT/MARINEBLAUW

Vanaf

WOCK MEDISCHE KLOMP STERI-TECH BLAUW/WIT

Vanaf

Sika Klompen Klomp open hiel Comfort 54 SB

Vanaf

Sika Klompen Klomp dichte hiel zwart 885 FLEX LBS BL S2

Vanaf

Sika Klompen Klomp dichte hiel 2530 ONBEVEILIGD

Vanaf

Sika Klompen Klomp Dichte Hiel Proflex 19322 S3

Vanaf

Sika Klompen Klomp open hiel zwart 148 TRADI. COMFORT

Vanaf

Sika Klompen Klomp open hiel wit 148 TRADI. COMFORT

Vanaf

Sika Klompen Klomp dichte hiel 125 ONBEVEILIGD

Vanaf

Sika Klompen Klomp dichte hiel 125 ONBEVEILIGD

Vanaf

Sievi Veiligheidsklomp riff white sbae 50-52933-503-96W

Vanaf

Sika Klompen Klomp open hiel met hielriem wit 8185 FLEX LBS

Vanaf

Sika Klompen Klomp dichte hiel PROFLEX Zwart S3

Vanaf

Strövels Klomp open hiel FLEX 923 Onbeveiligd

Vanaf

Strövels Klomp open hiel 501

Vanaf

Strövels Klomp dichte hiel ANDREAS SB

Vanaf

Strövels Klomp Dichte Hiel 304 Onbeveiligd

Vanaf

Pagina

Werkklompen

Beschermende kleding zorgt voor een aanzienlijke vermindering van risico’s op de werkvloer. Ook voor uw voeten dient u te denken aan de juiste veiligheidsmaatregelen met werkklompen van Delftechniek! De modellen in onze winkel beschermen uw voeten volledig en zijn erg comfortabel om te dragen. Bovendien heeft u in ons ruime assortiment een uitgebreide keuze aan maten, kleuren en modellen! Ook is het vrij eenvoudig om de juiste klomp te vinden die geschikt is voor uw industrie.

Werkklompen dames

Omdat wij iedereen van dienst willen zijn, treft u bij Delftechniek geen speciale werkklompen voor dames. Onze modellen laten zich goed als unisex omschrijven, wat het zoeken naar het juiste model en de perfecte maat een stuk gemakkelijker maakt. Voor andere veiligheidskleding, zoals onze diverse overalls, dient u wel goed te kijken of deze voor dames bedoeld is. Deze kunt u eenvoudig samen kopen met uw hoge kwaliteit werkklompen! Dames én heren vinden bij Delftechniek de beste persoonlijke bescherming.

Werkklompen Sika

Niet alleen mooi maar ook veilig en comfortabel. Dat zijn de werkklompen van Sika! Onder andere in de metaalbewerking, transport, bouw en horeca sectoren wordt dit schoeisel veel gebruikt. U kunt bij Delftechniek terecht voor modellen met een perfecte pasvorm. Heeft u nog steeds te veel ruimte voor uw voeten? Dan zullen onze inlegzolen voor werkschoenen u een oplossing bieden. Ook het dragen van de juiste sokken maakt het dragen van de werkklompen van Sika een stuk aangenamer.

Werkklompen zorg

Als medisch professional bent u vaak uren op de been. Daarom moeten uw werkschoenen wel prettig zitten! Onze speciale werkklompen voor de zorg besteden daarom alle aandacht aan uw voeten. Ze zijn voorzien van een zacht voetbed, waarmee voor de ideale pasvorm gezorgd wordt. Ook is dit schoeisel geruisloos en schokabsorberend. Lange werkdagen worden een stuk draaglijker wanneer u werkklompen voor de zorg draagt! Kies voor uzelf en draag het beste schoeisel om uw taken eenvoudig vol te kunnen houden.

Werkklompen kopen

Bij Delftechniek is werkklompen kopen zeer eenvoudig. Zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u uw bestelling plaatsen en binnen korte tijd verwachten. Ook allerlei accessoires voor uw schoeisel kunt u bestellen. Kies bijvoorbeeld voor diverse schoen toebehoren om uw schoenen, klompen of laarzen in topconditie te houden! Door zaken te doen met Delftechniek, weet u zeker dat uw complete lichaam de nodige bescherming geniet. Laat niets aan het toeval over en kies ervoor uw werkkleding samen met uw werkklompen te kopen in onze winkel!

Bezig met laden...