Sorteer op:
Grisport Veiligheidsschoen Horizon Boa Laag S3 Zwart/Zilver

Vanaf

Grisport Heren Werkschoen Hoog Model 72457C var 12

Vanaf

Grisport STS Solar Zwart-Lime S3

Vanaf

Grisport STS Trace S3 veiligheidsschoen - Zwart-Grijs, instapper

Vanaf

Grisport STS Yucon Zwart-Grijs S3 boot

Vanaf

Grisport Werkschoen STS Eston Zwart-grijs S3

Vanaf

Grisport Werkschoen STS Tundra Zwart-Lime S3

Vanaf

Grisport Werkschoen STS Helios Zwart-Blauw S3

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoen laag instap 72009L S1P

Vanaf

Grisport Werkschoen 70072 var 116 Zwart S2

Vanaf

Grisport Werkschoen 70070 var 116 Zwart S2

Vanaf

Grisport Data Bionik C var.3 UK Zwart/Blauw S3

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoen Laag Xtrail Cross Safety S3 black lime

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoenen Laag Enduro Cross Safety S3 Zwart/Blauw

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoenen Laag Nordic Cross Safety S3 Zwart/Zilver

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoenen Hoog 72003L S3

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoenen Laag Instap 71609L Zwart

Vanaf

Grisport Wandelschoenen Sherpa Hoog Zwart

Vanaf

Grisport Wandelschoenen Sherpa Hoog Bruin

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoen Hoog 72457C var 8 S3

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoenen 70211C S3 Hoog Zwart

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoenen Laag 801L S3 Zwart

Vanaf

Grisport Veiligheidsschoen Hoog 803L VAR 21 S3

Vanaf

Grisport Werkschoen 803L var 25 ZWART/ORANJE S3

Vanaf

Pagina
Werkschoenen | Laat niet met uw voeten spelen! | Delftechniek

Werkschoenen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kunt u zich maar beter van alle kanten beschermen als u in de techniek werkzaam bent! Bijvoorbeeld met behulp van onze hoge kwaliteit werkschoenen. In iedere maat zijn er meerdere modellen beschikbaar die uw voeten beschermen tegen kwetsuren en volledig voldoen aan de antislipnorm SRC. Ook qua kleur heeft u bij Delftechniek altijd een ruime keuze. Bekijk al onze werkschoenen in de uitgebreide voetbeschermingafdeling van onze groothandel!

 

Werkschoenen heren

Als u op zoek bent naar de beste werkschoenen voor heren, moet u zeker bij Delftechniek zijn! Voor licht tot zwaar werk in onder andere de industrie, bouw, scheepvaart en installatietechniek hebben wij de perfecte modellen in huis. Om uw voeten zo goed mogelijk te beschermen, is het van groot belang dat u uw schoeisel goed onderhoudt. Gelukkig denken we bij Delftechniek aan alles en bestelt u overschoenen, impregneermiddelen en onderhoudsspray eenvoudig mee met uw werkschoenen voor heren! U vindt deze accessoires in onze schoen toebehoren afdeling.

 

Werkschoenen dames

Omdat zware arbeid echt niet alleen aan mannen voorbehouden is, vindt u ook een breed assortiment aan werkschoenen voor dames in onze groothandel. U heeft bij Delftechniek de keuze uit diverse modellen van o.a.: Carla Lavoro en ToWorkFor. Ook broeken, signaleringskleding, overalls en andere soorten werkkleding zijn bij ons eenvoudig te bestellen. Kom altijd goed beslagen ten ijs als het gaat om zelfbehoud tijdens zwaardere klussen met de comfortabele en veilige werkschoenen voor dames van Delftechniek!

 

Werkschoenen stalen neus

Kromme en lange tenen zijn nog tot daaraan toe, als ze maar intact blijven. Door werkschoenen met een stalen neus aan te schaffen hoeft u zich hierom een stuk minder zorgen te maken. U kunt onder andere kiezen voor schoeisel dat gemaakt is van waterafstotend leder (Gore Tex). Tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden is het van belang dat u dit comfortabel en veilig kunt doen. Hiervoor zijn onze werkschoenen met stalen neus ideaal! Maakt u onderdeel uit van de sectoren schoonmaak, horeca of de zorg? Dan kunt u vertrouwen op onze klompen.

 

Delftechniek werkschoenen groothandel

Wees u bewust van de veiligheidsrisico’s in uw vakgebied en tref uw voorzorgsmaatregelen bij Delftechniek! Onze werkschoenen groothandel biedt hoge kwaliteit schoeisel voor iedere sector. Ook voor diverse soorten hoofdbescherming bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Want voorkomen is en blijft toch altijd beter dan genezen! Bereid u daarom optimaal voor op uw arbeidsomstandigheden door bij Delftechniek, dé werkschoenen groothandel, uw beschermende schoeisel uit te kiezen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies!

 

Welke werkschoenen heb ik nodig

Goede werkschoenen zijn voor een aantal beroepsgroepen verplicht en voor veel andere zeer aan te raden. Welke werkschoenen u nodig heeft hangt af van uw beroep, eigen voorkeur en uiteraard uw voeten. Werkt u in de zorg? Dan zijn Emma werkschoenen bijvoorbeeld zeer geschikt. De hoge werkschoenen van Grisport zijn weer aan te raden wanneer u zwakke enkels heeft. Uiteraard is uw eigen smaak ook belangrijk. Bij Delftechniek hebben we daarom een ruim assortiment verschillende merken werkschoenen:

 

Een belangrijk aspect bij welke werkschoenen u nodig heeft is de veiligheidsnormering. Deze veiligheidsnormeringen zijn als volgt in te delen:

S1 werkschoenen

S1 werkschoenen beschikken over een veiligheidsneus en zorgen ervoor dat uw tenen beschermd worden. Daarnaast zijn deze werkschoenen antistatisch en alleen geschikt voor het werken in een droge werkomgeving.

S1P werkschoenen

De S1P werkschoenen beschikken over dezelfde aspecten als de S1 werkschoenen. Werkschoenen met deze veiligheidsnormering beschikken echter ook nog over een veiligheidszool.

S2 werkschoenen

S2 werkschoenen zijn in feite waterbestendige S1 werkschoenen. Ze beschikken dus over dezelfde veiligheidsneus maar zijn ook nog eens geschikt om te werken in omstandigheden waar vocht een rol van betekenis kan spelen.

S3 werkschoenen

De meest gebruikte werkschoenen zijn die met een S3 veiligheidsnormering. Deze werkschoenen zijn een combinatie van de S1P en S2 veiligheidsnormering. Ze bevatten dus de veiligheidsneus, veiligheidszool en zijn waterbestendig.

S4 werklaarzen

Werkschoenen in de S4 klasse zijn werklaarzen met de bekende stalen of composite veiligheidsneus. De werklaarzen zijn verder waterdicht omdat ze gemaakt zijn van PU, rubber of kunststof.

S5 werklaarzen

De S5 werklaarzen hebben dezelfde aspecten als de S4 veiligheidsnormering met het verschil dat deze ook beschikken over een veiligheidszool en antislip profiel.

Bezig met laden...