Veiligheidsbril op sterkte

Als brildrager kan het soms lastig zijn om te werken met oogbescherming. Een veiligheidsbril op sterkte is dan een goede oplossing. Twee brillen dragen is niet langer nodig en bovendien houdt u zo maximaal zicht op uw werkzaamheden. Een veiligheidsbril op sterkte van Delftechniek schermt door de grotere en afgeronde vensterglazen uw ogen beter af dan een normale bril. Ook een veiligheidshelm met ruimte voor uw bril vindt u in ons uitgebreide assortiment.

Veiligheidsbril op maat gemaakt
Als het persoonlijk beschermingsmiddel voor u op maat is gemaakt, omdat er brillenglazen met sterkte of een correctie in zitten, moet regelmatig gecontroleerd worden of deze aanpassingen aan het persoonlijks beschermingsmiddel nog voldoen en of het nog de bescherming biedt waar het voor bedoeld is. Hoe vaak en hoe zo’n controle moet gebeuren, staat in de gebruiksaanwijzing of in de instructies van de fabrikant. Als een op maat gemaakt persoonlijk beschermingsmiddel niet geschikt meer is, werkt het niet goed en voldoet het dus niet aan wat wel wettelijke verplichtingen zijn (de werkgever verstrekt een passend persoonlijk beschermingsmiddel).Als een veiligheidsbril gebruikt wordt door mensen die een gewone bril of contactlezen dragen, moet de veiligheidsbril zonder problemen tegelijk gebruikt kunnen worden met de eigen bril of contactlenzen.

Beeldschermbrillen op sterkte
Delftechniek is de expert op het gebieden van veilige werkkleding en oogbescherming. Naast een veiligheidsbril op sterkte, kunt u bij ons ook terecht voor beeldschermbrillen. Wij werken hiervoor samen met Greving & Greving opticiens. In onze webshop vindt u ook complete oplossingen waarmee u zowel uw oogbescherming als uw gehoorbescherming serieus neemt. Door een veiligheidsbril bij ons te bestellen kiest u voor een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs.