Sorteer op:
Steeksleutels shop

Steeksleutels

Steeksleutels zijn gereedschappen met een bekende vorm. Aan één of beide uiteinden bevindt zich een open bek. In sommige gevallen wordt de steeksleutel gecombineerd met een ringsleutel in dezelfde maat. Ze staan ook wel bekend onder de naam moersleutels, en dat heeft te maken met de functie van deze sleutels. Ze worden namelijk gebruikt om moeren in verschillende maten aan te draaien of te verwijderen. Omdat deze moeren in zeer veel maten verschillen (van klein tot groot), geldt dat uiteraard ook voor de steeksleutel. Er zijn bijvoorbeeld zeer grote uitvoeringen, maar bij Delftechniek kunt u ook terecht voor mini-steeksleutels. Die zijn weer ontzettend handig om te gebruiken bij ruimtes en werkzaamheden waarbij er weinig werkruimte is.

 

Steeksleutels van Facom en Gedore

De steeksleutels van Facom en Gedore zijn goede voorbeelden van een uitstekende prijs-kwaliteitcombinatie en worden dan ook veel verkocht. Zowel de Franse als de Duitse fabrikant ontwikkelen en produceren verschillende soorten steeksleutels en andere sleutelgereedschappen, die u terugvindt in het online assortiment van Delftechniek. Daarbij worden strenge kwaliteitseisen gehanteerd, zodat een lange levensduur wordt gewaarborgd. Ook bij factoren zoals gebruiksgemak, hebben zowel Facom als Gedore er een missie van gemaakt om te zorgen dat u langdurig van deze steeksleutels gebruik kunt maken. Het ligt goed in de hand en u kunt er veel kracht mee uitoefenen. Voor een extra lage prijs en een snelle verzending, bestelt u deze uiteraard online bij ons.

 

Steeksleutels opbergen

Het opbergen van steeksleutels op de juiste manier scheelt een hoop ergernis. Niets is zo vervelend als wanneer u een bepaalde maat van dit gereedschap nodig heeft, u deze niet kunt vinden. Bij Delftechniek kunt u ze daarom kopen in een handig etui of cassette, zodat u ze altijd bij elkaar heeft liggen en netjes opgeborgen heeft. Overigens heeft het opbergen van steeksleutels nog een belangrijke functie, en dat is dat u de levensduur van het gereedschap verlengt. De kans op corrosie door vocht is dan namelijk beperkt. Ook raakt het niet beschadigd, doordat er geen andere gereedschappen tegenaan komen. Als ze bijvoorbeeld los in een gereedschapstas liggen, is die kans een stuk groter. Het is daarom verstandig om uw steeksleutels altijd goed op te bergen, zodat u er zo lang mogelijk gebruik van kunt maken.

Bezig met laden...