Sorteer op:
Pagina
Ring- en steeksleutels shop

Onmisbaar in de gereedschapskist van zowel de doe-het-zelver als de hobbyist is een goede set met ring- en steeksleutels. Met dit gereedschap heeft u het ideale middel om schroeven en moeren los en vast te draaien. Dit gereedschap is bij Delftechniek verkrijgbaar in alle denkbare maten en van de bekende merken. Zo vindt u altijd wat u nodig heeft. Wanneer u ring- en steeksleutels bij ons koopt, heeft u ook nog eens het voordeel dat u altijd vaste, lage prijzen betaalt!

Ringsleutels

Door de vorm wordt al snel duidelijk waar de naam van ringsleutels vandaan komt. Aan weerszijden zit namelijk een ringvormige uitsparing. In de binnenzijde zit een zeskantige uitsparing die over een moer van dezelfde maat wordt geplaatst. Ringsleutels hebben als voordeel ten opzichte van andere sleutelgereedschappen, dat ze enorm stevig op een moer zitten. Daardoor kunt u ontzettend veel kracht zetten, zonder dat de sleutel van de moer zal schieten.

Steeksleutels

Wanneer de werkruimte beperkt is, worden er vaak steeksleutels gebruikt. Dit type gereedschap heeft eveneens een uitsparing aan het uiteinde, die geplaatst wordt op een zeskantige schroef. Wat echter direct opvalt, is de uitsparing waardoor het lijkt alsof een steeksleutel een bek heeft. Dat heeft als voordeel dat u ook van iets opzij nog de mogelijkheid heeft om een schroef los of juist vast te draaien. Steeksleutels zijn bij ons verkrijgbaar als losse sleutel maar ook in een handige set.

Ring- en steeksleutels kopen

Moet u moeren vast of losdraaien? Dan kunt u dus het beste ring- en steeksleutels kopen! Delftechniek heeft een zeer groot en uitgebreid aanbod met dit handgereedschap. Geniet van onze lage prijzen en bestel direct wat u nodig heeft. Naast ring- en steeksleutels kopen, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor vele andere voordelige producten, zoals: verspanende gereedschappentuingereedschapmachinesslangen en appendages en nog veel meer!

Bezig met laden...