Sorteer op:
Midlock Hazet Koevoet - 2165-2

Artikelnummer: A0H381

Breedspachtel Superprof Amerik 220 Mm Rvs 220 MM RVS
Voegbezem Kunststof Rood Kelfort 3rij 270mm 3RIJ 270MM
ABC Adamas Basis Set Scheurherstel Abc Adamas 6mm 6MM
Ironside Mengstaaf Ironside Mr4 100 100x600mm 100X600MM
- Snijwiel Multipro Nw.model 22mm. Gelagerd 22MM. GELAGERD
Snijwiel Multipro/multi Eco 18mm. 18MM.
Pagina

Het bewerken van stenen vergt veel van materiaal. Steenbewerking is dan ook niet mogelijk met normale gereedschappen waar u bijvoorbeeld houten voorwerpen mee bewerkt. Alle soorten steen zijn namelijk een stuk harder en met normale beitels zult u al snel te maken krijgen met het stukgaan hiervan. Daarom hebben wij in ons assortiment oersterke steenbeitels en sloopbeitels. Hiermee gaat u alle soorten steen moeiteloos te lijf. Of het nu gaat om zachtere steensoorten als kalksteen en leisteen, tot aan de hardere soorten zoals marmer en graniet. Zo wordt steenbewerking een ontzettend prettige klus!

Steenbewerking gereedschap

Bent u op zoek naar hoogwaardig maar voordelig geprijsd steenbewerking gereedschap? Bekijk dan vooral ons uitgebreide assortiment. Wij hebben namelijk een grote voorraad met alles wat u nodig heeft! Of het nu gaat om alle soorten beitels of gereedschap voor het metselen van een muur. U heeft altijd het juiste materiaal tot u beschikking waarmee u alle soorten steen moeiteloos kunt bewerken. In ons assortiment steenbewerking gereedschap vindt u trouwens kwalitatief zeer goede tegelsnijmachines. Wilt u een keuken of badkamer van nieuwe tegels voorzien, dan heeft u met deze machines een voordelige maar zeer handige oplossing!

Gereedschap steenbewerking kopen

Naast dat u bij ons uitstekend terecht kunt voor gereedschap voor steenbewerking, hebben wij nog veel meer! Zo kunt u wanneer u andere materialen wilt bewerken, ook bij ons terecht voor gereedschappen voor hout- en metaalbewerking. Dit is eveneens van de hoogste kwaliteit, maar dan bijzonder scherp geprijsd. Wilt u gereedschap voor steenbewerking kopen? Dan heeft u naast onze vaste lage prijzen ook nog het voordeel van een snelle levering van uw bestelling. Woont of werkt u namelijk in ons bezorgingsgebied, dan zorgen wij ervoor dat u de materialen dezelfde dag nog bezorgd krijgt!

Bezig met laden...