Lasmachines

Sorteer op:
Lorch Micortig 200 Dc Basicplus (accu-ready)
Lorch Micorstick 160 Basicplus

Vanaf

Lorch M-pro 150 Cusi Basicplus Set 15/3 Nl

Vanaf

Lorch M-pro 300 Basicplus

Vanaf

Lorch M-pro 210 Basicplus

Vanaf

Lorch M-pro 200 Cusi Controlpro Set 24/3 Nl

Vanaf

Lorch M-pro 170 Basicplus Set 15/3 Nl

Vanaf

Lorch T 220 Dc Basicplus

Vanaf

Lorch T-pro 250 Dc Controlpro Gasgekoeld

Vanaf

Lorch M-pro 150 Cusi Basicplus

Vanaf

Lincoln Electric Lasapparaat Powertec® 231C MIG 230V
Lincoln Electric Lasapparaat Powertec® 271C MIG 230V
Lincoln Electric Lasapparaat Powertec® 191C MIG 230V
Lincoln Electric Lasapparaat Powertec® 161C MIG 230V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 ControlPro Koffersysteem Watergekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 ControlPro Koffersysteem Gasgekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 ControlPro Compact Watergekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 ControlPro Compact Gasgekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 Basicplus Koffersysteem Watergekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 Basicplus Koffersysteem Gasgekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 Basicplus Compact Watergekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 500 Basicplus Compact Gasgekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 400 ControlPro Koffersysteem Watergekoeld 400V
Lorch Lasapparaat MicorMig 400 ControlPro Koffersysteem Gasgekoeld 400V
Pagina
Lasmachine nodig ? Delftechniek! - Tools, Safety en Supplies

Lasmachine

Een professionele lasser maakt vaak gebruik van verschillende lastechnieken. Met een hoogwaardige lasmachine van Delftechniek kunt u elke klus aan. Wij hebben onder andere machines met MMA, MIG MAG en TIG technologie. Alle uitvoeringen zijn uitgerust met diverse instellingen, zodat u gemakkelijk uw werkzaamheden kunt aanpassen aan de door u gebruikte materialen. Wij zijn tevens officieel Lorch dealer. Een lasmachine van dit merk is geschikt voor een groot aantal toepassingen in de technische en industriële sector. Met onze Lorch lasmachines bent u klaar voor de toekomst. U kunt deze namelijk gemakkelijk upgraden wanneer er nieuwe lasmethoden worden ontwikkeld.

 

Lasmachine groothandel

Delftechniek biedt u alle voordelen die horen bij een lasmachine groothandel. U vindt in ons assortiment niet alleen complete lasapparatuur, maar ook lastoebehoren en onderdelen zoals aardklemmen, contacttips, contacttiphouders en gasmondstukken. Bovendien bestelt u bij ons net zo eenvoudig het benodigde lastoevoegmateriaal. U heeft een ruime keuze uit diverse:

Bij Delftechniek, dé uitgebreide lasmachine groothandel, profiteert u standaard van een snelle levering. Geniet u graag van nog meer bestelgemak? Maak dan vrijblijvend een account aan!

 

Lasmachine Heerhugowaard

Niets is vervelender dan wachten op een reparatie wanneer uw lasmachine in Heerhugowaard stilstaat. Gelukkig hebben wij ook daar een vestiging en zijn onze monteurs snel ter plaatse. Zij hebben een uitgebreide vakkennis en voeren desgewenst het periodieke onderhoud voor u uit. Binnen een handomdraai is een slangtule of welk ander onderdeel dan ook vervangen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment met materialen om veilig te kunnen werken met een lasmachine. In Heerhugowaard hebben wij dan ook de nodige lasbescherming klaarliggen, met onder andere de volgende producten:

 

Plasmasnijder kopen

Voordat u aan de slag kunt, is het vaak nodig om bijvoorbeeld platen op maat te snijden. Door een plasmasnijder te kopen weet u zeker dat uw werkzaamheden snel en precies kunt uitvoeren. Gys is een van onze topmerken op het gebied van lastechniek. Wij hebben onder andere machines waarmee u moeiteloos verschillende materialen snijdt. Bij staal, RVS en gietijzeren bereikt ook een hoge precisie tot wel 15 mm, bij aluminium en koper tot wel 10 mm. Er is nog een voordeel wanneer u ervoor kiest om een plasmasnijder van Gys te kopen: het lage gewicht van circa 20 kg. Meenemen is daardoor heel gemakkelijk. Wanneer u nog vragen heeft, staan onze deskundigen graag voor u klaar!

Bezig met laden...