Zakelijke klant worden bij Delftechniek? Dat kan!

Zakelijke klant bij Delftechniek

Bij Delftechniek profiteert u als zakelijke klant van vele voordelen. Als zakelijke klant ontvangt u wanneer u zich aanmeldt een klantnummer. Hierbij kunt u automatisch inloggen op uw webshop-account en kan het bestellen beginnen.

Voordelen

Speciale kortingen

✔ Persoonlijk advies

✔ Betalen op rekening

✔ Specifieke producten bestellen

Naast het leveren van producten, kun je bij Delftechniek ook terecht voor keuringen en service.

Bestellen

Zijn de artikelen op voorraad en bestelt u voor 16:00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd, en binnen een straal van 50 km vanaf Delfzijl kan u uw artikelen nog dezelfde dag ontvangen!

Bent u op zoek naar een product, maar kunt u het niet vinden? Via telefoon, e-mail en chat beantwoorden wij uw vragen. Op zoek naar een artikel dat niet in ons assortiment lijkt te zitten? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag welk product geschikt is voor uw toepassing en bestellen dit speciaal voor u, ook wanneer dit niet standaard in het assortiment zit.

Onze klanten profiteren van speciale kortingen en kunnen daarnaast op rekening betalen.

Nieuwe klant? Registratie verzekert je niet alleen van de voordelen van onze webshop, maar ook van alle extra services die wij aanbieden.

Bestaande klant? Ook als bestaande Delftechniek klant is webshop registratie interessant: je bestelt online volgens dezelfde condities als in de vestigingen.

Bezig met laden...