Reinigingstechniek

Heeft u een hogedrukreiniger nodig voor uw terras? Een stofzuiger nodig voor uw horecazaak of voor uw winkel?

Heeft u een bedrijf in de transport of wilt u uw pand schoonmaken? Wij hebben voor elke type vuil een reinigingsoplossing! Met onze reinigingstechniek machines hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de schoonmaak. Delftechniek biedt de beste machines en toebehoren voor het schoonmaken en het schoonhouden van uw objecten.

Kärcher dealer

Delftechniek is een officiële Kärcher dealer. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de professionele Kärcher machines. Deze types staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uiteraard de uitzonderlijke reinigingsprestaties. Wij kunnen u adviseren over welk type reinigingssysteem voor u het meest gepast is.

Reinigingsmachines huren

Naast de verkoop van nieuwe stofzuigers, schrobmachines en hogedrukreinigers verhuren wij bij Delftechniek ook diverse reinigingsmachines. Heeft u voor die speciale klus dus een bepaalde machine nodig?

Wij bieden keuze uit koud- en warmwater modellen. Ook de nodige toebehoren verhuren wij. Ons verhuur assortiment bestaat niet alleen uit hogedrukreinigers, wij verhuren ook schrobmachines, nat- en droog zuigers en verschillende soorten veegmachines (zit, loop en tractor).

Reparatie, onderhoud en keuring

Heeft u defecte machines, een storing in uw machine of is uw machine toe aan een keuring? Onze monteurs staan voor u klaar. Bij Delftechniek hebben wij kundige monteurs lopen die uw probleem kunnen oplossen. Naast een reparatie in onze werkplaats kan de monteur ook bij u op locatie komen om de storing te verhelpen. Overleg even met de werkplaats wat de mogelijkheden en kosten zijn in uw geval.

Reparatie, onderhoud, keuring of meer informatie nodig? Bel: 0596 - 654522.

Bezig met laden...