Reparatie & Onderhoud

Bij Delftechniek vinden we het belangrijk dat u aan de slag kan gaan met apparaten of machines die in topconditie zijn. Het repareren, onderhouden en keuren hoort daarbij. Door regelmatig onderhoud van uw apparaten of machines voorkomt u defecten, onnodige kosten en verlengt u de technische levensduur. Mocht u apparatuur toch onverhoopt kapot gaan, dan staan onze monteurs voor u klaar. Hierbij kun je rekenen op uiteenlopende reparaties waarbij we streven om defecte apparatuur binnen 1 dag weer in topconditie bij u af te leveren.

Reparatie

U kunt dus bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van vele apparaten en machines: van lasgereedschap en snijmachines tot aggregaten, compressoren, elektrisch gereedschap en stoomreinigers. Bij Delftechniek is er een professionele werkplaats met een voorraad aan vervangingsonderdelen. Nadat uw defecte apparatuur bij ons heeft afgeleverd wordt er eerst onderzocht wat er precies aan de hand is. Op basis hiervan kunnen wij een goede inschatting maken wat de werkelijke kosten zijn van de reparatie. Deze prijsopgave zullen wij met u bespreken. Mocht u akkoord gaan met de prijsopgave, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de reparatie.

Onderhoud

Naast repareren zijn onze monteurs erg bedreven in het uitvoeren van de jaarlijkse keuringen en het onderhouden van apparaten en machines. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch gereedschap van fabrikanten als Metabo, Makita, Hitachi, Festool en DeWalt. Als Kärcher Power partner bieden wij u bovendien de mogelijkheid tot onderhoud aan uw reinigingsmachine en andere Kärcher Professional Materialen.
Wij voeren, indien gewenst, ook keuringen uit op uw apparatuur. Van elektrisch handgereedschap, klimmaterieel, tot ladders & trappen en verschillende steigersystemen. Alles volgens de geldende regelgeving. Hierdoor blijven storingen niet alleen uit, maar bent u ook verzekerd van een veilige werkomgeving voor uzelf en uw mensen. Mocht er bij calamiteiten navraag worden gedaan door uw verzekeraar of arbodienst over de staat van uw apparatuur, dan staat u met onze NEN-3140 sterk!

Delftechniek heeft jarenlange ervaring met machinereparatie in verschillende bedrijfstakken. Dankzij een brede en diepe technische kennis zijn wij in staat om een grote verscheidenheid aan machines te repareren en storingen te verhelpen.
Reparatie aan machines en het verhelpen van storingen doen wij zowel in onze werkplaats als op locatie.

Neem voor meer informatie over reparatie en onderhoud contact met ons op via 0596-654500

Bezig met laden...