Vestiging Delftechniek Equipment, Sales & Service

Onze service vestiging in Delfzijl beschikt over een showroom waar voornamelijk hogedrukreinigers, heaters en compressors zijn geëtaleerd, van topmerken zoals: Kärcher, Oklima en Creemers. Ook worden er verschillende services aangeboden. Eén van deze services is pakkingen op maat. Met onze Atom Flashcut machine zijn wij in staat pakkingen te snijden met een maximale afmeting van anderhalf bij drie meter. U kunt bij Delftechniek terecht voor pakkingen van rubberplaat, celrubber, plaatpakking of grafietplaat met een rvs inlage.

Ook kunt u bij ons terecht voor reparaties en onderhoud van reinigingstechniek, lastechniek, persluchttechniek en generatoren. Voor storingen, onderhoud en keuringen van uw machines en/of materialen kunt u altijd rekenen op de kwaliteit en snelheid van onze afdeling: Equipment Sales & Service. Ook voor advies over de inrichting van uw werkplaats of voor het daadwerkelijk laten inrichten van uw werkplaats kunt u hier terecht. Ook is ons wagenpark uitgebreid met een oplegger en kunnen wij uw te repareren groot materiaal ook bij u ophalen en weer gerepareerd bij u bezorgen.

Contactgegevens:


Telefoon: +31 (0) 596-654522
E-mail: service@delftechniek.nl

Multirub: multirub@delftechniek.nl
Adres: Sikkel 35, 9932 BD Delfzijl
Route: link


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 17:00 uur

Vestigingsleider: 

Gerard Harkema


Op deze locatie kunt u terecht voor de volgende services en keuringen:  


NEN-3140
NEN-EN-IEC 60974
Slang & Koppelingen keuringen
Valbeveiliging keuringen
•Inspectie ladders/trappen
•Inspectie rolsteigers
•Inspectie magazijnstellingen
Reparatie & onderhoud
Verhuur
Rubber op maat
Pakkingen op maat

Ook voor verhuur van professioneel apparatuur bent u bij deze vestiging aan het juiste adres. Wij beschikken over een compleet verhuurassortiment van generator tot clean-trailer en van stofzuiger tot lasmachine.

Kom gerust langs onze kundige servicemedewerkers staan u graag te woord.

Bezig met laden...