Vestiging Delftechniek Hoogezand

Onze vestiging in Hoogezand heeft een uitgebreid assortiment voor bedrijven in de (scheeps-)bouw en industrie. Verschillende services zoals industriële gassen en lastechniek zijn aanwezig.
Zo is Delftechniek depothouder voor de leveranciers NTG en Primagaz. U kunt bij ons terecht voor diverse gassen voor industrieel gebruik waaronder acetyleen, argon, helium, koolzuur, menggas, propaan, stikstof en zuurstof.
Ook is er de mogelijkheid om professionele apparatuur te huren. Bent u op zoek naar de geschikte apparaten voor uw klussen? Wij beschikken over een compleet assortiment machines voor zowel de industrie, bouw, scheepvaart, installatietechniek en landbouw. Onze machines en apparaten huurt u zolang u wilt, van een uurtje tot een heel jaar. Uiteraard liggen hier ook de andere producten die u van ons gewend bent. Zoals gereedschappen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Er zijn ervaren adviseurs met uitstekende kennis over de diverse artikelen en hun toepassingen aanwezig. Met het juiste advies bieden wij de beste oplossing voor uw vraagstukken.

Contactgegevens:


Telefoon: +31 (0) 598-724600 
Adres: Industrieweg 8, 9601 LJ Hoogezand 
E-mail: hoogezand@delftechniek.nl
Whatsapp: 06-52055250
Route: link


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag & zondag gesloten


Vestigingsleider:

Jan Roelf Smit

Op deze locatie kunt u terecht voor de volgende services:  


•Showroom met onze Safety, Tools & Supplies artikelen 
Industriële gassen
•Lastechniek
Werkkleding en PBM recyclen
MRO-voorraadbeheer
Kledingmanagementsysteem*
Otoplastieken*
Face-fit test*

*Deze services leveren wij bij u op locatie of bij ons op de vestiging. Kom gerust langs.onze kundige verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Bezig met laden...