Sorteer op:
Gedore 3-C schroevendraaierset 6-delig 2150-2160 PH-06
Gedore 3-C schroevendraaierset 10-delig 2150 2160 PH-01
Gedore 3-C schroevendraaier-Set 6-Delig 1500 ES-2150 PZ
Gedore 3-C schroevendraaier-set 6-Delig in CT module 1500 CT1 2150 PH
Gedore VDE Spanningszoeker 4615-35 220-250V
Gedore VDE Spanningszoeker 4615-3 220-250V
Gedore 3C schroevendraaierset 5-Delig 2163 BTX-05
Gedore 3-C Schroevendraaier-Set 6-Delig 1500 ES-2150PH
Gedore Insteek-ratel 14x18 7418 Bestellijst

Vanaf

Gedore Verlengstuk 3/4" Voor Slagmoer-Dopsleutels KB 3290 Bestellijst

Vanaf

Gedore Kettingpijptang Amerikaans Model 12200 Bestellijst

Vanaf

Gedore Slipratel met ring UD-profiel of 12-kant 31 KR 12-24 Bestellijst

Vanaf

Gedore Momentsleutel Torcofix 4300 Bestellijst

Vanaf

Gedore Uitdeukhamer 272 Bestellijst

Vanaf

Gedore Kniegewrichtsleutel 34 Bestellijst

Vanaf

Gedore Ringsteeksleutel R091000 6mm 95mm Bestellijst

Vanaf

Gedore Ringsteeksleutelset 7 Bestellijst

Vanaf

Kelfort Cirkelzaagblad Bestellijst

Vanaf

Gedore Nylon Hamer 225 E Bestellijst

Vanaf

Gedore Losse Kop E 248 Bestellijst

Vanaf

Gedore Momentvermeerderaar Dremoplus DVI-20L Bestellijst

Vanaf

Gedore Stiftsleutel DTT 42 Bestellijst

Vanaf

Gedore Combinatietang 8245 Bestellijst

Vanaf

Gedore Kabelschoentang 8139 Bestellijst

Vanaf

Gereedschappen

Met gereedschappen kunt u verschillende handelingen eenvoudig uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het vast- of losmaken van bevestigingsmaterialen zoals schroeven, bouten en spijkers. Een andere belangrijke functie van gereedschap is het bewerken van een materiaal zoals hout, metaal of steen. Daar worden bijvoorbeeld boren, zagen en beitels voor gebruikt. Zo is er voor de meeste toepassingen wel een handig hulpmiddel verkrijgbaar. Bij Delftechniek betaalt u in ieder geval altijd een vaste lage prijs voor al onze gereedschappen.

 

Wat voor gereedschappen zijn er?

Grofweg zijn er twee verschillende soorten gereedschappen: handgereedschappen en machinale gereedschappen. Bij het handgereedschap kunt u denken aan al het gereedschap dat niet mechanisch wordt aangedreven, maar door de inzet van spierkracht. Machinaal gereedschap wordt juist aangedreven door energie. Deze werkt via een stekker in het stopcontact of door een opgeladen accu die zich in het machinale gereedschap bevindt, zoals bij een accuboormachine. Sommige gereedschappen worden echter ook via een compressor gebruikt (spijkerpistolen) of werken met een verbrandingsmotor, zoals kettingzagen.

 

Welke gereedschappen heb ik nodig?

Welk gereedschap u moet gebruiken, hangt in de eerste plaats natuurlijk af van de klus. Wilt u materiaal bewerken, dan gebruikt u in de regelmaat verspanende gereedschappen zoals zagen, beitels en messen. Voor werkzaamheden waarbij er onderdelen bevestigd moeten worden of losgedraaid, wordt sleutelgereedschap gebruikt, maar ook hamers en schroevendraaiers zijn natuurlijk goede voorbeelden. U heeft natuurlijk ook de keuze uit elektrisch of door spierkracht aangedreven gereedschap.

 

Gereedschappen onderhouden

Door gereedschap goed te onderhouden, draagt u bij aan een langere levensduur en een goede werking. Vocht en stof kunnen namelijk zorgen voor een verminderde functionaliteit of het materiaal zelfs permanent beschadigen. Het gereedschap kan gaan roesten, bot worden of door stofdeeltjes sporen van slijtage beginnen te vertonen. Het is daarom zeker aan te raden om uw gereedschap na gebruik dan ook goed af te stoffen en eventueel vocht te verwijderen en deze vervolgens veilig en droog op te bergen.

 

Hoe moet ik gereedschap bewaren?

Het is belangrijk om te zorgen dat de gereedschappen, toebehoren en accessoires goed worden opgeborgen. Aan de ene kant is dat aan te raden voor de veiligheid (zeker met scherp gereedschap zoals een zaag, mes of beitel). Een andere goede reden om gereedschap goed op te bergen, is voor het verlengen van de levensduur. Zorg er voor dat alle hulpmiddelen droog en stofvrij worden opgeborgen. Een goede gereedschapskist of gereedschapskoffer is dan een makkelijke en betaalbare oplossing voor het bewaren van uw gereedschap. Tuingereedschap bewaart u het beste in een goed afgesloten schuur.

Bezig met laden...