Sorteer op:
Facom Schroevendraaier AR Bestellijst

Vanaf

Facom Schroevendr. kruiskop ATP1 Bestellijst

Vanaf

Ironside Schroevendraaier tx 8 Bestellijst

Vanaf

Ironside Schroevendraaier tx Bestellijst

Vanaf

Ironside Schroevendraaier pz 0 Bestellijst

Vanaf

Ironside Schroevendraaier ph 0 Bestellijst

Vanaf

Ironside Schroevendraaier Bestellijst

Vanaf

Wera Vde Geïsoleerde Schroevendraaier Zaagsnede Bestellijst

Vanaf

Facom Schroevendraaier Protwist sleuf gesmeed ATF5 Bestellijst

Vanaf

Facom Schroevendraaier borneo pz ATDB1 Bestellijst

Vanaf

Facom Schroevendraaier At4 Bestellijst

Vanaf

Facom ResisTorx schroevendraaier schroeven ATXR Bestellijst

Vanaf

Facom Geïsoleerde Pozidriv schroevendraaier ATD0 Bestellijst

Vanaf

Facom Pozidriv schroevendraaier - rond bled ATD0 Bestellijst

Vanaf

Facom VDE Zaagsnede Schroevendraaie AT.VE Serie Bestellijst

Vanaf

Gedore Spanningzoeker 4610

Artikelnummer: GE05392

Gedore 3-C schroevendraaier-set in 1/3 gereedschapsmodule 1500 ES ITX 19 LKP
Gedore VDE Schroevendraaierset 1616048  7-delig
Gedore VDE-schroevendraaierset slim drive 6-delig VDE 2162 2172 PZ-06
Gedore VDE-schroevendraaierset SLIM DRIVE 6-delig VDE 2162 2172 PM-06
Gedore 3-C schroevendraaierset 5-delig 2163 TXB-05
Gedore 3-C schroevendraaierset 5-delig / 10-delig 2163 BTX-010
Gedore 3-C schroevendraaierset 6-Delig 2160 PHZ-06
Gedore 3-C schroevendraaierset 6-Delig SK 2154 PH-06

Gereedschappen

Met gereedschappen kunt u verschillende handelingen eenvoudig uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het vast- of losmaken van bevestigingsmaterialen zoals schroeven, bouten en spijkers. Een andere belangrijke functie van gereedschap is het bewerken van een materiaal zoals hout, metaal of steen. Daar worden bijvoorbeeld boren, zagen en beitels voor gebruikt. Zo is er voor de meeste toepassingen wel een handig hulpmiddel verkrijgbaar. Bij Delftechniek betaalt u in ieder geval altijd een vaste lage prijs voor al onze gereedschappen.

 

Wat voor gereedschappen zijn er?

Grofweg zijn er twee verschillende soorten gereedschappen: handgereedschappen en machinale gereedschappen. Bij het handgereedschap kunt u denken aan al het gereedschap dat niet mechanisch wordt aangedreven, maar door de inzet van spierkracht. Machinaal gereedschap wordt juist aangedreven door energie. Deze werkt via een stekker in het stopcontact of door een opgeladen accu die zich in het machinale gereedschap bevindt, zoals bij een accuboormachine. Sommige gereedschappen worden echter ook via een compressor gebruikt (spijkerpistolen) of werken met een verbrandingsmotor, zoals kettingzagen.

 

Welke gereedschappen heb ik nodig?

Welk gereedschap u moet gebruiken, hangt in de eerste plaats natuurlijk af van de klus. Wilt u materiaal bewerken, dan gebruikt u in de regelmaat verspanende gereedschappen zoals zagen, beitels en messen. Voor werkzaamheden waarbij er onderdelen bevestigd moeten worden of losgedraaid, wordt sleutelgereedschap gebruikt, maar ook hamers en schroevendraaiers zijn natuurlijk goede voorbeelden. U heeft natuurlijk ook de keuze uit elektrisch of door spierkracht aangedreven gereedschap.

 

Gereedschappen onderhouden

Door gereedschap goed te onderhouden, draagt u bij aan een langere levensduur en een goede werking. Vocht en stof kunnen namelijk zorgen voor een verminderde functionaliteit of het materiaal zelfs permanent beschadigen. Het gereedschap kan gaan roesten, bot worden of door stofdeeltjes sporen van slijtage beginnen te vertonen. Het is daarom zeker aan te raden om uw gereedschap na gebruik dan ook goed af te stoffen en eventueel vocht te verwijderen en deze vervolgens veilig en droog op te bergen.

 

Hoe moet ik gereedschap bewaren?

Het is belangrijk om te zorgen dat de gereedschappen, toebehoren en accessoires goed worden opgeborgen. Aan de ene kant is dat aan te raden voor de veiligheid (zeker met scherp gereedschap zoals een zaag, mes of beitel). Een andere goede reden om gereedschap goed op te bergen, is voor het verlengen van de levensduur. Zorg er voor dat alle hulpmiddelen droog en stofvrij worden opgeborgen. Een goede gereedschapskist of gereedschapskoffer is dan een makkelijke en betaalbare oplossing voor het bewaren van uw gereedschap. Tuingereedschap bewaart u het beste in een goed afgesloten schuur.

Bezig met laden...