Kleding bedrukken & borduren

Werkkleding bedrukken

Veilige werkomstandigheden zijn essentieel, maar ook de naamsbekendheid van uw bedrijf verdient aandacht. Uw beschermende werkkleding laten bedrukken is een goede manier om uw onderneming te promoten en om efficiënt te werken. Delftechniek beschikt over alle middelen om overalls, broeken en andere bedrijfskleding van een logo of naam label te voorzien. Een ander voordeel kan zijn dat uw werknemers precies weten welke kleding van hun is en dat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wilt u op professionele wijze uw werkkleding laten bedrukken? Neem dan telefonisch contact op met onze deskundige klantenservice!

Werkkleding borduren

Delftechniek heeft alle machines en apparatuur in huis waarop u uw werkkleding kunt laten bedrukken. Meerdere opties zijn mogelijk. Naast een opdruk kunt u kiezen voor een stevig borduursel op uw bedrijfskleding. U kiest zelf de optie die het beste past bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij zorgen voor een professioneel resultaat, zodat u uw naamsbekendheid kunt vergroten. Werkkleding laten bedrukken? Kies voor de expertise van Delftechniek!

Werkkleding bedrukken online

Wilt u direct bij aanschaf uw werkkleding laten bedrukken of borduren en dit online vooraf aangeven? Delftechniek zorgt ervoor dat dit eenvoudig geregeld wordt! Als u ons de door u gewenste logo’s, afbeeldingen en andere informatie toestuurt, gaan wij voor u aan de slag om uw werkkleding voor u te bedrukken/borduren. Bekijk online onze uitgebreide collectie bedrijfskleding en laat uw overalls en werkhandschoenen afwerken in uw eigen huisstijl!

Werkkleding bedrukken goedkoop

Wilt u eenvoudig uw werkkleding bedrukken of borduren en dit goedkoop regelen? Als u telefonisch contact opneemt met Delftechniek, bespreken wij uw wensen en komen wij met een scherp aanbod. Ook bestellingen in grote aantallen kunnen wij eenvoudig afhandelen. Hoe meer u bestelt, hoe scherper onze prijzen worden. Laat u uw werkkleding bedrukken of borduren? Goedkoop en hoogwaardig gaan bij ons altijd samen. Zo zorgen wij ervoor dat u veilig kunt werken in representatieve bedrijfskleding! Ook voor professionele gehoorbescherming en veiligheidsbrillen bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem voor meer informatie over bedrukken en borduren van uw bedrijfskleding contact met ons op via 0596-654500

Bezig met laden...