Sorteer op:
De Wit Spitvork Op Steel 3 Tnds 3 TNDS
Aardappelschepvork 10tds Met Steel 10TDS MET STEEL
Hooihark Recht Kunststof 16-Tands
Hooivork Met Steel 2-tnds 150mtr 2-TNDS 150MTR
Hooivork Met Steel 3-tds 41/2 Voet 3-TDS 41/2 VOET
Mestschuif Zonder Steel 55 Cm 55 CM
Streuding Zandschop Drents Model Plagschopsteel Foml000 110cm FOML000 110CM
De Wit Hartschofffel Op Steel 16cm 16CM
Streuding Graanschop Aluminium MET STRIP
Streuding Betonschop Met Steel 1.20mtr Muml-0 Z.hilt MUML-0 Z.HILT
De Wit Hak Halve Maan De Wit 16cm 16CM
- Bladhark Springbok "bulldog" 20 Tnds M.steel 20 TNDS M.STEEL
Fiskars Bladhark Noors Fiskars 21tds 21TDS
Tuinhark Z.steel 16 Tands 16 TANDS
Tuinhark Z.steel 14 Tands 14 TANDS
Tuinhark Z.steel 12 Tands 12 TANDS
Streuding Tuinhark 80005 met Steel 12 Tands
Zwerfvuilgrijper Flora 142cm No.53 142CM NO.53
Mestschuif Zonder Steel 40 Cm 40 CM
Mestvork Met Steel 85cm 4-tds 4-TDS
De Wit Schoffel Punt Model Gesmeed 14cm. 14CM.
De Wit Draineerboor 60 Cm. Boorlengte 2001 2001
De Wit Kabelboor Gesmeed+ 75cm Steel 2052 2052
Streuding Tuinschoffel Hart Model Zonder Steel 22cm 22CM

Tuingereedschap

Met tuingereedschap wordt al het gereedschap bedoeld dat gebruikt wordt bij het werken door professionals in de groenvoorziening en land- en tuinbouw, of thuis in de voor- of achtertuin. Doordat het veelal in de buitenlucht wordt gebruikt, moet het daardoor bestand zijn tegen weersinvloeden en tegen een stootje kunnen. Dat is dan ook de reden dat er bij de vervaardiging van deze gereedschappen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en houtsoorten die een hoge duurzaamheid kennen. Een andere belangrijke eigenschap van tuingereedschap heeft te maken met de ergonomie. De handvatten moeten goed in de hand liggen, zodat u er voldoende kracht mee kunt uitoefenen, en de kans op blaarvorming minimaal is. Zeker wanneer er langere tijd mee wordt gewerkt, is het belangrijk de u geen pijn krijgt aan de handen.

Alle soorten gereedschap voor het werken in de tuin

Bij ons vindt u alle soorten gereedschap voor het werken in de tuin. Of u nu wilt gaan graven en spitten in de achtertuin, of nodig de planten en bloemen moet snoeien in een plantsoen, bij Delftechniek hebben we vrijwel alle soorten tuingereedschap in ons assortiment. U kunt daarvoor vrijwel alle noodzakelijke gereedschappen aanschaffen die gebruikt worden bij tuinwerkzaamheden. Of u nu professioneel actief bent in de groenvoorziening, of thuis met regelmaat in de tuin werkt, ons tuingereedschap is van de hoogste kwaliteit en zorgt ervoor dat alle klussen en werkzaamheden buiten, makkelijk en snel plaatsvinden. Bovendien hebben we ook nog eens een groot aantal verschillende losse stelen.

Het tuingereedschap ophangen en opbergen

Door uw tuingereedschap na gebruik goed op te bergen, voorkomt u dat het beschadigd raakt, kwijtraakt of last krijgt van corrosie. Zo zijn er diverse ophangsystemen voor tuingereedschappen zoals harken zodat u ze eenvoudig kunt ophangen. Het ophangen en opbergen van de gereedschappen die u in de tuin gebruikt, zorgt voor een langere levensduur. U voorkomt bijvoorbeeld roestvorming door het droog op te bergen. Ook zand, stof en andere rommel blijft uit de weg. Dat kan namelijk op den duur slijtage veroorzaken, niet alleen aan draaiende onderdelen van tuingereedschap, maar ook scherpe onderdelen zoals messen en zaagbladen. En misschien nog wel een belangrijkere reden, zeker bij die laatste onderdelen, is vanwege veiligheidsredenen. Zagen, messen en scherpe tangen wilt u natuurlijk altijd uit de buurt houden van kinderen.

Welke tuingereedschappen heb ik nodig?

Dat hangt van de werkzaamheden af die u wilt gaan uitvoeren. Moet u bijvoorbeeld een groot gat in de grond graven, of een hoeveelheid tuinaarde afvoeren, dan kunt u het beste gebruik maken van graafgereedschap zoals diverse schoppen, spades en scheppen. Wanneer het gaat om het snoeien van uitlopende takken van planten in de tuin, is het gebruik van snoeigereedschap natuurlijk aan te raden. Zodoende zijn er voor alle verschillende werkzaamheden in tuinen, gazons en plantsoenen wel geschikte soorten gereedschappen ontwikkeld.

Waar kan ik voordelig tuingereedschap kopen?

Tegenwoordig is het net zo makkelijk en snel om tuingereedschap online te kopen. Bij Delftechniek bijvoorbeeld, is het mogelijk om heel veel verschillende soorten gereedschappen te kopen die u nodig heeft bij het werken in de tuin. Of het nu gaat om scheppen en schoffels of schuivers en snoeigereedschappen, het aanbod is bijzonder uitgebreid. En in tegenstelling tot normale winkels, liggen de prijzen vaak ook nog lager en bent u met een bestelling veel voordeliger uit. Bovendien zorgen wij ervoor dat u uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag al kunt gebruiken.

 

Bezig met laden...